Anarchistisch Radio 1872 – Ruis op de Radio #3

Ruis op de Radio!
Voor de 3e keer kan je vandaag (zat 20 maart) van 00.00 tot 01.00 naar het anarchistische radio ‘1872’ luisteren. Live vanuit Studio Moerwijk in de Samenscholing, te luisteren via 92.0 FM of op @radiotonka (radiotonka.org) en @denhaagfm!
Ook wij van de Anarchistische Boekenwinkel + Plek Opstand @opstand.denhaag zijn bezig gewest met een item.
Wij waren op bezoek in Rotterdam, samen met Kattenkwaad (Haagse Autonome Feminsten), bij de demo van 8 maart comité rotterdam op 6 maart in de aanloop van de internationale vrouwendag.  De demo was horizontaal en op een anarchistische manier georganiseerd, in samenwerking met heel veel organisaties en groepen.
⚠️We hebben, om de toegankelijkheid te verbeteren, een transcript van ons gedeelte geschreven, wat ook op de blog (1872dh.noblogs.org) zal verschijnen. De links naar de krachtige speeches (helaas zonder transcript) van Maria Sanchez en Batya Brown, twee vrouwen en moeders die gekwetst werden door de toeslagenaffaire, vinden jullie hier.(fb link)
twee alineas in zwarte met rode dropshadow in de kop van het portrettformaatbeeld. Alinea een: 1987. Alinea twee: ruis op de radio. De O van 'op' is de piek van een grijse radiomast, er komen zwarte blikseme van af, en radiogolfen in wit. In het onderste gedeelte zije je drie schuin staande alineas. alinea 1: 3e zaterdag v/d maand. Alinea2: radio Tonka 92.FM. alinea 3: 00.00-01.00. links beneden is een zwarte anarchismesymbool , dus een A in een O, met rode dropshadow. in het nderste gedeelte is de achtergrond een illustratie van de wereld van boven.
Op rode achtergrond van links naar rechts zie je een sendmast met het logo van de samenscholing in geel, het logo van studio moerwijk in geel, in de achtergrond een illustratie van een brandend politiewagen, en twee gele rechthoeken met beschrijving van het radioformaat (Elke 3e zaterdag van de maand Studio Moerwijk on Air vanuit de Samenscholing; 23-3.00 Radio Tonka 92 FM). rechts daarvan in gele letters 'live band, politiek, cd muziek'
Al erder aan het luisteren? Vanaf 23.00 uur live op Radio Tonka/StudioMoerwijk live vanuit de Samenscholing spelen Waardeloos en hard voor weinig.